top of page

1999 óta dolgozom a vendéglátásban, a borok világával komolyabban azonban 2007-től kezdtem el foglalkozni. Az Egyesült Államokban, azon belül Colorado-ban töltöttem a főiskolai gyakorlatomat, ahol az étteremben komoly elvárás volt a borok, koktélok és más italok ismerete az ételeken felül. Az ott eltöltött 2 év hatására döntöttem el végérvényesen, hogy ez a szakmám.

 

Azóta megfordultam Németországban, Ausztriában, majd újabb 3 évet éltem Colorado-ban, ezúttal Aspenben mielőtt hazaköltöztem volna. Az itt eltöltött 3 év során olyan szakemberek, kereskedők és sommelier-k mellett dolgozhattam, mint Rajat Parr, Robert Bohr, Dustin Wilson MS, Bobby Stuckey MS, Jay Fletcher MS, Sabato Sagaria MS, valamint Carlton McCoy MS. 

2015 óta sommelier-ként dolgozom így napi kapcsolatban vagyok a vendégekkel, borászokkal és kereskedőkkel. Ezek az emberi kapcsolatok erősítették meg bennem az elhatározást, hogy megalapítsam a saját kereskedésem, illetve az elkötelezettség, hogy folyamatosan felkutassam a legjobb borokat. Elsődleges célom, hogy átadjam a borok iránti szeretetem, szenvedélyem.

bottom of page